18.04.2024 09:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мафіозі Курченко побудує арену для Євробаскету за 280 мільйонів

Східно-Європейська паливно-енергетична компанія стане генеральним інвестором з підготовки Харкова до чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає «ЛігаБізнесІнформ».

Президент «СЄПЕК» Сергій Курченко планує направити на будівництво в Харкові багатофункціональної спортивної арени, розрахованої на 6 тисяч глядачів.

За попередніми оцінками, обсяг інвестицій СЄПЕК складе близько 280 млн гривень. Арену планують здати в експлуатацію вже в січні 2015 року.

Після проведення Євробаскет-2015, спортивна споруда можна використовувати для проведення різних змагань з багатьох видів спорту.

Раніше повідомлялося, що новий комплекс буде побудований за проектом баскетбольної арени в Шауляї. Земельна ділянка знаходиться на перетині Московського проспекту і Маршала Жукова. Генеральний підрядник проекту ТОВ Спецбудмонтаж-Україна.

Нагадаємо, що державних бюджет витратить на підготовку до чемпіонату Європи з баскетболу більше 7 млрд гривень.

Як відомо, група Курченка «СЄПЕК» (раніше — «Газ України») спеціалізується на торгівлі зрідженим та природним газами, нафтопродуктами та товарами для нафтогазової галузі, експлуатує близько 150 АЗС.

За даними «Української правди», засновником головних структур групи «СЄПЕК» виступив невідомий бізнесмен Андрій Кошель.

Як відомо, нещодавно депутат Юрій Сиротюк направив депутатський запит на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Олександра Якименка, в якому йшлося про те, що син генпрокурора Артем Пшонка «кришує» діяльність компанії Курченка «Газ-Україна-2009», яка здійснює контрабанду бензину і монополізує ринок.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-04-2013 20:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100