28.03.2024 11:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Брехливому Захарченку показали як в центрі Києва БТР у супроводі машини ДАЇ давив людей. 3 відео

У вівторок, 21 травня 2013 року, до парламенту прийшов міністр МВС Віталій Захарченко. На табло для голосування він продемонстрував народним депутатам змонтоване міліцією відео з подій у центрі столиці 18 травня.

У відповідь опозиційні депутати вимагали показати міністрові відео, відзняте кореспондентом газети «Молодий буковинець», на якому видно, як військова машина давить людей у центрі столиці, а даішники стоять осторонь.

Про це журналістам повідомив народний депутат Максим Бурбак.

"Так, у парламенті ми показували Захарченку ваше відео, — каже опозиціонер. — Спершу товариш міністр показав нам своє – про події у Києві 18 травня. Воно було явно змонтоване! Потім опозиція вимагала, щоб показали інше відео. До речі, голова Верховної Ради не хотів, щоб показували. Пізніше було невеличке блокування трибуни, і тільки тоді показали відео з сайту «Молодого буковинця».

«Він собі сидів і дивився. Йому взагалі не було що сказати», — сказав Бурбак про реакцію міністра МВС.

 

 

До речі, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко набрехав, що БТР, через який сталася бійка, заїхав у центр міста з опозицією.

Про це він заявив під час виступу у парламенті.

 

 

«18 травня близько 12 години до перехрестя вулиць Інститутської і Хрещатик почали здійснювати під’їзд депутати від опозиційних фракцій, які мали очолювати всеукраїнську акцію „Вставай, Україно!“. Зокрема, з вулиці Михайлівської під'їхали депутати, керівники депутатських фракцій Тягнибок і Кличко, а з Інститутської до перехрестя з вулицею Хрещатик під'їхав Турчинов. Слідом за ним їхали ще два позашляховики, а за цією колоною виїхав бронеавтомобіль, про який іде мова», — заявив брехливий міністр МВС.

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-05-2013 16:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100