29.03.2024 01:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олігарху Новинському опонуватимуть 10 конкурентів у Раду

Центрвиборчком зареєстрував 10 кандидатів у народні депутати для участі в проміжних виборах в одномандатному окрузі №224 у Севастополі.

Відповідне рішення ЦВК ухвалила на засіданні 28 травня 2013 року.

Так, від Селянської партії України кандидатом зареєстровано Світлану Будаєву, від партії «Держава» — Віктора Деркача, від Демократичної партії угорців України — Леоніда Мажника, від Козацької української партії — Леоніда Безпалька.

Також зареєстровано самовисуванця Олега Беспалова. Від Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) зареєстровано Сергія Сіпалова, від Партії державного нейтралітету України — Юрія Могиленка, від партії «Народна ініціатива» — Дмитра Брусенцова, від Слов'янської партії — Артема Бобошка та від Соціал-патріотичної асамблеї слов'ян — Дмитра Храпка.

Як відомо, на засіданні 16 травня ЦВК зареєструвала на проміжні вибори по округу №224 двох кандидатів – президента групи компаній «Смарт-холдинг» (Київ) Вадима Новинського і депутата Севастопольської міськради, лідера фракції «Комуністи Севастополя» Василя Пархоменка.

Того ж дня ЦВК затвердила обсяг коштів з держбюджету в сумі 3,328 мільйони гривень, необхідних на підготовку та проведення проміжних виборів народного депутата в окрузі №224.

Новінський був зареєстрований, як самовисуванець, проте раніше заявляв, що якщо стане депутатом, то готовий долучитися до партії регіонів. Пархоменко був зареєстрований від Комуністичної партії України.

Проміжні вибори в окрузі призначено на 7 липня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-05-2013 23:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100