20.04.2024 00:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Педофіла Михайлова, який був довіреною особою Януковича, судитимуть у іншому складі суду?

Прокуратура Києва подала апеляцію на рішення Шевченківського суду, яким справу ректора-педофіла спрямовано на додаткове розслідування, а її фігурантів звільнено з-під варти.

Про це повідомила прес-служба відомства.

«У своїй апеляції державне обвинувачення вимагає скасувати постанову суду першої інстанції, оскільки вважає її незаконною та безпідставною», — йдеться у заяві.

«Однією з підстав, з яких Шевченківський райсуд постановив спрямувати справу за додаткове слідство було необґрунтоване твердження про порушення органом слідства вимог законодавства щодо повноти, всебічності та об’єктивності розслідування», — вважають у прокуратурі.

«Проте, насправді, слідчими було зібрано беззаперечні докази вини підсудних. Вчинення інкримінованих їм злочинів підтверджується показами потерпілих, свідків, а також самих обвинувачених; відтворенням обстановки та обставин події, очними ставками, впізнанням, комплексом судових експертиз, обшуками, оглядами та низкою інших процесуальних і слідчих дій», — сказано у заяві.

«На переконання державного обвинувачення, під час досудового слідства було з’ясовано всі фактичні обставини, що мають значення для розгляду кримінальної справи у суді», — заявили у відомстві.

«Але найбільш вражаючим фактом у постанові Шевченківського райсуду є безпідставна й невмотивована зміна підсудним міри запобіжного заходу з тримання під вартою на підписку про невиїзд… При тому, що учасники ОЗГ обвинувачуються у вчиненні тяжких злочинів проти статевої недоторканості малолітніх та неповнолітніх», — сказали прокурори.

«Прокуратура наполягає на скасуванні рішення місцевого суду, обранні підсудним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та направленні справи на новий судовий розгляд у іншому складі суду», — додали у відомстві.

Як відомо, в серпні 2010 року прокуратурою міста Києва скеровано до Шевченківського райсуду кримінальну справу за обвинуваченням ректора Київської державної академії водного транспорту в організації злочинної групи.

У ході досудового слідства зібрано докази вини п’ятьох членів ОЗГ в утриманні місць розпусти, розбещенні та зґвалтуванні малолітніх та неповнолітніх, виготовленні та розповсюдженні порнографічної продукції.

До речі, Василь Михайлов під час президентської виборчої кампанії 2004 року був офіційним довіреною особою ... кандидата в президенти України Віктора Януковича.Тому напевно глибоко символічно, що педофіл Михайлов вийшов на свободу ... у День захисту дітей.

 

 

 

Читайте також:

Влиятельные покровители выкупили из тюрьмы педофила Василия Михайлова

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-06-2013 10:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100