28.03.2024 11:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Яценюк організував травлю Гриценка

Як відомо, після різкого виступу Анатолія Гриценка на «Шустер Live» сталося засідання фракції Батьківщина, де від нього зажадали скласти мандат. Колеги невдоволені, що Анатолій Степанович надто критикує їх, причому робить це публічно на радість партії регіонів.

Але історія мала продовження. В перерві засідання Верховної Ради Арсеній Яценюк повідомив журналістам, що причина обструкції Гриценка – політично цинічне поливання брудом своїх. Нібито Яценюк мав з Гриценком «довгу тривалу розмову на фракції». Він був проти виключення товариша, але нікому не дасть розвалювати фракцію і партію.

Так ось, парламентські джерела з Батьківщини повідомили журналістам, що, цитуємо, «травля Гриценка відбувалася з відома Яценюка», який потім на фракції «умив руки».

Відповідь Анатолія Степановича не забарилася. На своїй сторінці Фейсбуку він фактично підтвердив, що виступ проти нього організував Яценюк: «…за його командою прес-служба Батьківщини учора першою поширила повідомлення, причому зробила ще до завершення засідання фракції. Поспішає Арсеній Петрович, дуже поспішає…».

І, нарешті, Гриценко натякнув на те, що Яценюк працює на Банкову. Цитуємо: «На Банковій я не був уже років чотири – на відміну від Яценюка. Не зустрічався ні з Януковичем, ні з Льовочкіним, ні з наближеними до влади олігархами – теж на відміну від Яценюка. Не терплю коли брешуть!».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-06-2013 11:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100