20.04.2024 04:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

З газети «Комерсант-Україна» видалено абзац про взаємини Сергія Курченко з Артемом Пшонкою та Олександром Януковичем. 2 фото

Зі статті газети «Комерсант-Україна» на сайті видання був вилучений абзац, в якому йшлося про можливий зв'язок бізнесмена Сергія Курченко з сином генпрокурора Артемом Пшонкою і сином президента Олександром Януковичем.

Дана публікація була присвячена переходу банкіра Бориса Тимонькіна на роботу в групу Курченко «ВЕТЕК».

У статті, яка вийшла 20 червня о друкованому номері газети і на її сайті, зокрема, був текст такого змісту:

"Тим часом у травні в парламенті був зареєстрований проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії Верховної ради щодо «обставин участі посадових осіб у контрабанді та монополізації ринку нафтопродуктів та скрапленого газу, порушень у сфері держзакупівель за участі групи компаній „Газ України-2009“, на базі якої створено „ВЕТЕК“.

У січні народний депутат Юрій Сиротюк („Свобода“) звернувся із запитом до Генпрокуратури і Служби безпеки для перевірки діяльності „Газ Україна 2009“, назвавши одним з її власників народного депутата Артема Пшонку (Партія регіонів), сина генерального прокурора.

Член комітету Верховної ради з ПЕК Сергій Пашинський („Батьківщина“) стверджує, що ще одним великим бенефіціаром „ВЕТЕК“ є син президента Олександр Янукович. У самій компанії це категорично заперечують і наголошують, що засновником компанії є тільки Сергій Курченко».

Зараз цей фрагмент тексту відсутній у статті, опублікованій на сайті «Коммерсанта». У той же час, його можна знайти в PDF-файлі номера газети, опублікованому на тому ж сайті.

 

 

 

 

 

«ВЕТЄК» об'єднує компанії, які раніше входили до групи «Газ Україна 2009». Офіційно стверджується, що Курченко є основним акціонером групи.

Минулого тижня стало відомо, що «ВЕТЕК» придбав медіахолдинг Бориса Ложкіна, в який, зокрема, входять видання «Кореспондент», «Forbes», «Комсомольська правда в Україні», «Аргументи і Факти».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-06-2013 22:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100