30.04.2024 14:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Київраду пікетуватимуть на захист кінотеатрів «Київська Русь», «Братислава», «Флоренція» та «ім. Шевченка»

1 серпня 2013 року о 13.00 кияни, глядачі та шанувальники, трудові колективи кінотеатрів «Київська Русь», «Братислава», «Флоренція», «ім. Шевченка», активісти та прихильники ВО «Молодь – надія України», Партія «Свобода», Партія Народний порядок проводять мітинг біля Київради (вул. Хрещатик, 36) з вимогами скасувати незаконне рішення від 22 травня 2013 року «Про реорганізацію кінотеатрів комунальної форми власності».

Учасники мітингу вважають, що дане рішення Київради суттєво підвищить ціни на квитки в кінотеатрах, погіршить якість обслуговування глядачів та призведе до закриття та перепрофілювання кінотеатрів.

Кілька років тому вже робились невдалі спроби вкрасти у киян кінотеатри  у подібний спосіб, але територіальна громада не дала корумпованій чиновникам Леоніду Черновецькому та Світлані Зоріній провести сумнівну обрутку.

«У 2007-му році молода команда Черновецького вже намагалася об'єднати всі комунальні кінотеатри в одну структуру, і результат цієї діяльності видно наявності. Де зараз кінотеатр «Орбіта», кінотеатр «Дружба», кінотеатр імені Довженка — ми всі чудово бачимо. Якщо Україні і громаді міста Києва більше потрібно бутиків — безумовно, це правильне рішення. Якщо Києву потрібні кінотеатри, щоб люди могли спокійно ходити не в найдорожчі, по 50-70 гривень, а могли собі дозволити піти в кіно за 10, 15 і 20 гривень — нам, безумовно, потрібно думати про те, щоб розвивати кінотеатри», — вважає директор кінотеатру «Київська Русь» Станіслав Ситник.

По завершенню мітингу кияни направлять звернення до прокуратури м. Києва з вимогою внести протест на дане незаконне рішення нелегітимної Київради. Також участники мітингу вимагатимуть від голови КМДА Олександра Попова відставки заступника голови КМДА Коржа В.П. та директора Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради Зоріної С.І.

 

Контактні телефони: 050-4629415 Вадим Гладчук (голова ВО «Молодь – надія України»),  067-4910521 Станіслав Ситник (директор кінотеатру «Київська Русь»).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-07-2013 14:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100