19.04.2024 02:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

АМКУ дозволив олігарху Ахметову купити «Укртелеком»

Антимонопольний комітет дав компанії SCM Financial Overseas Limited дозвіл на купівлю пакету акцій компанії Ua Telecominvest Limited, що дозволяє отримати опосередкований контроль над «Укртелекомом».

Про це йдеться в повідомленні на сайті АМКУ.

Компанія SCM Financial Overseas Limited — холдингова компанія, яка разом з іншими суб'єктами господарювання, пов'язаними з нею, входить до складу групи компаній СКМ.

До складу групи СКМ також входить група компаній VEGA, яка представлена ​​на ринку фіксованого зв'язку, зокрема, в сегменті надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу в Інтернет і передачі даних.

До складу групи VEGA входять: ПрАТ «Фарлеп-Інвест», ЗАТ «АО-Связь», ЗАТ «Мир», ТОВ «ЦСС», які, зокрема, надають послуги місцевого телефонного зв'язку.

Варто нагадати, що у 2006—2007 роках чистий прибуто «Укртелекому» був на рівні наближеному до 1 млрд гривень на рік. Тарифи для населення з того часу виросли  утричі.

Інша тема — земельні ділянки та нерухомість — чого тільки вартує пів-квартала на Володимирській — не говорячі вже про ділянки увздовж ЮБК. Зрозуміло, що грошей від «Укртелекому» держава вже не отримає, а от виплочувати мільярди за телефони та зв'язок установ і «органів» буде регулярно — і за рахунок «захищенних» статтей бюджету.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-09-2013 11:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100