16.04.2024 14:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Чечетов вже називає євроінтеграцію катастрофою та вимагає $ 160 млрд

В інтерв’ю ахметівському виданню «Сегодня» перший заступник голови партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що процес європейської інтеграції для України залишається незмінним пріоритетом. Проте цей вибір неприпустимо робити будь-яку ціну, вважає одіозний політик.

Чечетов посилається на президента Польщі Броніслава Коморовського , на думку якого на сьогоднішній день необхідно взяти паузу. За словами Чечетова, рішення нового питання має певну ціну. Представник партії регіонів вважає , що в нині сформованої ситуації позитивне рішення щодо України — це катастрофа.

Михайло Чечетов підкреслив , що якщо Україна підпише Угоду про асоціацію, то втратить російський ринок, в результаті чого в бюджеті країни з’явиться дірка і виросте рівень безробіття. З іншого боку, вважає депутат, коли європейські товари потраплять на український ринок, вітчизняні виробники не зможуть скласти їм конкуренцію, що стане причиною ще однієї дірки в бюджеті України.

У свій час , продовжив Чечетов, Польщі вдалося вдало інтегруватися в економіку Європейського союзу тому, що з неї списали десятки мільйонів доларів, і одночасно вклали не один десяток мільярдів доларів в її економіку.

«Ціна нашої успішної євроінтеграції вже названа — це $ 160 млрд. А нам обіцяють«аж»800 мільйонів євро допомоги», — додав Михайло Чечетов.

Слід нагадати, що 10 грудня 2012 року були прийняті висновки, в яких Євросоюз заявив про готовність підписати Угоду про асоціацію до Вільнюського саміту Східного партнерства, запланованого на 28-29 листопада, за умови рішучих дій і видимого прогресу Києва в реформі виборчого законодавства, вирішенні проблеми вибіркового правосуддя, а також реформах судової системи.

На сесії 13 листопада 2013 року Верховна Рада мала прийняти у другому читанні закони про прокуратуру та про вибори, однак цього не сталося.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-11-2013 8:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100