20.04.2024 18:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Під час розгону #Євромайдан беркутівці розбили голову фотокореспонденту Reuters Глєбу Гараничу. Фото

 

 

Під час розгону Євромайдану, який було проведено рано вранці у суботу на центральній площі столиці України, бійці спецпідрозділу «Беркут» розбили голову фотокореспонденту міжнародного агентства новин Reuters Глєбу Гараничу.

У соціальних мережах з`явилися фотографії Гаранича, який зі скривавленою головою знімає стіну з «беркутівців», що стоїть перед ним.

У результаті нападу бійців спецпідрозділів також було пошкоджено камеру цього одного з найвідоміших фотожурналістів країни, який за останні два десятиліття працював практично у всіх «гарячих точках» Європи і Азії.

30 листопаа 2013 року близько 4-ї години ранку бійці спецпідрозділу «Беркут» штурмували кілька сот студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України. За даними очевидців, десятки людей побито, серед них багато студентів — як дівчат, так і хлопців. На відеозаписах, оприлюднених в інтернеті, видно, як бійці ”Беркуту” витісняють людей від монумента Незалежності, при цьому б`ючи їх палицями. Когось продовжували бити навіть після того, як він впав. На кадрах також видно людей зі скривавленими обличчями.

Представники МВС поки не можуть назвати точну кількість поранених під час сьогоднішнього розгону Євромайдану в Києві. При цьому в столичному главку міліції повідомили, що на затриманих складаються протоколи «за дрібне хуліганство і непокору міліції».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-11-2013 15:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100