26.04.2024 06:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Яценюк зраджує #Євромайдан Два факти

Яценюк співпрацює з режимом Януковича. Два останніх факти.

Коли Арсеній відвідав Васильків, де місцеві мешканці вже третій день блокують військову частину де дмслокується мінімум 500 бійців спецпідрозділу внутрішніх військ «Тигр», які прибули з Криму для придушення Майдану.

Один з «лідерів опозиції» зайшов до військової частини, з кимсь про, щось там «перетер» і вийшовши звідти повідомив людям, що «тигрів» треба... випустити. Вони нібито з його слів поїдуть спочатку в Ірпінь а потім в Крим додому.

Ну васильківці люди гарячі все зрозуміли вірно і пославши Сеню продовжили блокувати «тигрят» у імпровізованому вольєрі.

Якось під вечір тисяч з пять майданівців заблокували Шевченківський райсуд Києва де після обрання запобіжного заходу у вигляді двох місяців арешту утримувався активіст «Дорожного контролю» Андрій Дзиндзя. Активісти були налаштовані відбивати Дзиндзю і «беркутня» вже перетворилась в «слоників» нацепивши протигази але зявився Яценюк, щось «пєрєтьор» з мусорами і вийшовши з суду повідомив, що активіста вже вивезли до СІЗО і треба повертатись на Майдан.

І ось за декілька годин адвокат Дзиндзі повідомляє, що його підзахистний все ще в приміщенні Шевченківського райсуду столиці.

Думаю після такого дня А. Яценюка можна сміливо називати містер «Слів»!, пише у Фейсбук блогер Сергій Вакула.

Раніше оприлюднювалося відео, як до Яценюка дзвонять з Банкової і кажуть, що робити: “Я не можу це зробити особисто, тому що, якщо зроблю це особисто, повинен буду до вас в партію вступити Мені можна бамбук палити Це, по-суті, неправильно, мене не зрозуміє ніхто ….!” – Кричав у трубку політик, якого потай записали на відео журналісти.

 

 

Читайте также:

Яценюк распереживался за жизни «януковичей»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2013 10:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100