5.05.2024 08:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Януковичу замало Беркута й внутрішніх військ — до Києва на #Євромайдан звозять ППСників. Відео

До столиці звозять працівників патрульно-постової служби з Рівного.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

При цьому бійцям не пояснюють, на скільки часу командирують їх до Києва та які накази їм доведеться виконувати.

Деякі міліціонери не на камеру зізналися: на революцію їх їхати змушують, керівництво сказало, що хто не їде – пише рапорт на звільнення. Опівночі правоохоронцям повідомили, що вони всі їдуть на Київ — «для охорони громадського порядку в столиці».

Проте, щойно ППСники побачили відеокамеру, одразу сховались. А через годину поїхав і водій автобуса, який мав везти бійців у столицю.

В цей час співробітники МВС вийшли через чорний вхід і одразу почали тікати. «Ми почали їх наздоганяти. Вони почали розділятися на групи: спочатку на 10, потім по 5, а потім по троє, двоє. Відтак, всі розбіглись в різні сторони», — повідомив громадський активіст Андрій.

Не на камеру співробітники патрульно-постової служби сказали, що їдуть в столицю охороняти людей, а у разі наказу штурмувати Євромайдан — відмовляться від цього.

 

 

На сцені на Майдані Незалежності співачка Руслана закликала мітингувальників залишатися в центрі Києва мінімум до 17 грудня 2013 року.

Саме 17 грудня, за даними опозиції, президент Віктор Янукович планує підписати угоду з Росією про вступ до Митного союзу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-12-2013 12:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100