20.04.2024 09:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонали відправили щонайменше 27 поїздів з тітушками на #Євромайдан Список. Відео

Партія регіонів орендувала 27 потягів «Укразалізниці» для перевезення своїх прихильників з Південного Сходу України до Києва.

«Список потягів, орендованих „регіоналами“ для перевезення тітушок та бюджетніків в Київ і назад. Загалом 27 потягів (у середньому по 20 вагонів) з Луганська, Донецька, Одеси, Севастополя, Харкова та Запоріжжя)», — написала на своїй сторінці у Facebook журналіст Тетяна Гонченко.

 

 

Також Тетяна Гончаренко стверджує, що 13 грудня 2013 року, стала свідком відправлення з запорізького залізничного вокзалу цілого потягя тітушок.

Проводжати їх до Києва прийшов особисто мер Запоріжжя Олександр Сін.

«Коли їхала на вокзал, до останнього думала, що це дезінформація. Виявилось — правда. Потяга Запоріжжя-Київ о 16:40 в розкладі Укрзалізниці не існує. Провідники сказали, що це орендований потяг і купити на нього квитки неможливо», — пише Тетяна Гонченко.

За її повідомленням, пасажири — чоловіки, міцної статури, «працівники підприємств та бюджетники».

«У вагон запаковували по 80 чоловік, хоча місткість вагону — 54. Квитки нікому не видавали — пускали за списками. Сін ходив по платформі, спостерігав за відправленням тітушок та посміхався. Завтра о 16:40 з запорізького вокзалу відправиться ще один такий же потяг», — повідомила журналіст.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-12-2013 12:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100