2.05.2024 14:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Новий Рік та #Євромайдан у Межигір'ї. Святкова програма від Andrzej Leszkiewicz з вибухами, стріляниною, вогнем та димом

 

«Святкувати Новий Рік вдома за столом, то якось дуже банально і зараз зовсім не актуально. На Майдані? Там барикади, намети — немає де розгулятися козацькій душі. Треба їхати (йти пішки) за місто», пише у Фейсбук Анжей Лешківець.

«Наприклад, у Нові Петрівці. Чому саме тут? Недалеко від міста, в той же час — чистіше повітря, козацька земля, святе джерело „Дзвінкова криниця“. Вип'ємо цілющої води, а потім — святковий феєрверк. Такий, щоб бачив і чув весь Київ. З собою мати — петарди, салюти, ракети та інші атрибути для справжнього свята. Алкоголь не вживати, будемо пити святу воду та мати справу з легкозаймистими та вибухонебезпечними (але виключно з не забороненими законом побутовими піротехнічними виробами) атрибутами справжнього свята. Ми ж не хочемо щось спалити? Наша справа — свято! На Майдані Незалежності вже місяць триває революція, а ми хочемо яскравого свята!

Свято має бути абсолютно мирним, законним, але яскравим та гучним, з вибухами, стріляниною, вогнем та димом над Межигір'ям!

Для зручності тих хто працює 31-го та тих хто хоче вночі бути вдома чи на Майдані:

колона №1 збирається біля метро Героїв Дніпра, виходимо о 13:30

колона №2 збирається біля метро Героїв Дніпра, виходимо о 19:30

(можливі зміни, слідкуйте за ФБ сторінкою)

Початок свята у Межигір'ї о 18:00 і хто скільки хоче, другий етап свята — 00:00 і до ранку!

Щодо можливих заборон. Ніяких масових акцій ми не проводимо (!), просто святкуємо Новий Рік групою друзів. Кожен запросив по 2 друга, про інших людей нічого не знаємо та вперше їх бачимо (і це ж правда!) :)))

Свято наближається! Святкуймо разом!

Приєднатися до події у Фейсбуці.

P.S. А там і Різдво не за горами. А Різдво — це вертепи, тобто чорти з вилами, смерті з косами, воїни з пиками та мечами, царі з булавами!», — пише у Фейсбук Andrzej Leszkiewicz.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-12-2013 23:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100