19.03.2024 08:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ДАІшники кідаються під колеса авто активістів #Євромайдан Відео

Виконуючи злочинні накази міністра МВС Віталія Захарченко, співробітники ДАЇ влаштовують провокації проти активістів Євромайдана.

Так, 3 січня 2014 року в районі «Золотих воріт» інспектор ДАІ вчинив провокацію: підійшов до авта, що рухалося із низькою швидкістю і впав, удавши, нібито його збила машина.

На місце прибуло декілька слідчо-оперативних груп, майори та полковники міліції, які опечатали машину та звинуватили власницю автомобіля у скоєнні наїзду на даішника.

На місце події під'їхали телекамери та депутати. За словами юриста, є відео, яке доводить невинність водія авто.

 

 

Активісти наполягли, щоб міліція склала протокол на місці пригоди, а не потім, як збиралися це зробити правоохоронці.

В свою чергу прес-служба МВС розповсюдила брехливе повідомлення, де сказано, що учасник автомайдану збив співробітника Державтоінспекції і зник з місця події.

За інформацією столичної міліції, близько 14.00 колона учасників автомайдану рухалася центром Києва, біля Софійської площі розділилася на дві колони і автомобілі зупинилися «на аварійку» на двох смугах руху.

У міліції кажуть, що майор міліції підійшов до одного з автомобілів, щоб пояснити водієві, що такі дії суперечать правилам дорожнього руху.

«Співробітник ДАІ підійшов до автомобіля „Тойота“, але водій зробив різкий маневр вліво, протягнув проїжджою частиною міліціонера і поїхав до Золотих Воріт. Біля Золотих Воріт водій вискочив з авто, пересів в іншу машину і поїхав», — заявили в прес-службі.

Інспектора-симулянта ДАІ госпіталізували. Його чекає нагорода.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-01-2014 19:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100