25.04.2024 19:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергія Сабова з Василькова хочуть посадити за блокування Тигру, що проривався на #Євромайдан. Фото. Документ

На фото: Сергій Сабов захищає Євромайдан від чергового кровопролиття

 

Сергій Сабов, який брав участь у блокуванні виїзду автобусів спецпідрозділу «Тигр» з Василькова на Київ 9 та 10 грудня 2013 року, отримав статус підозрюваного у кримінальному провадженні та викликаний на допит на 17:00 8 січня 2014 року.

Про це Сабов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Отже, підозрюваний. Ст.279, ч.1 КК (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства)», — зазначив Сабов.

За його словами, «жодним нормативним документом та законом не передбачено введення на територію Василькова спецпідрозділу ВВ УМВС України „Тигр“ та розміщення його на території МіноборониУкраїни».

«Жодного документа на мої вимоги та вимоги нардепів командування на надало», — зазначив він.

Окрім того Сабов заявив, що вимагає притягнення до відповідальності осіб, які грубо порушили закон та сприяли незаконним діям з боку командування та службовців спецпідрозділу «Тигр» щодо учасників пікетування.

«До громадян Василькова була застосована фізична сила, їх майно було пошкоджено. Усі ці факти були оприлюднено ще місяць тому, але на них жодним чином не відреагувала ані прокуратура, ані міліція, ані міська влада», — зазначив Сабов.

Також Сабов заявив, що 8 січня о 17:00 він з адвокатом Миколою Недільком «буду намагатися пояснити слідчій Тетяні Кураченко усю абсурдність цієї політичної справи».

10 грудня 2013 року у Василькові силовики розігнали людей, які блокували виїзди спецпідрозділам «Тигр», і дозволили спецпризначенцям виїхати.

Після цього активісти ще раз спробували заблокувати автобуси на Одеській трасі, однак їхні машини відтягнули у кювети, а колеса прокололи.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-01-2014 16:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100