24.04.2024 14:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Людмила Янукович не заступалася за #Євромайдан і не вимагала розлучення. Вона відвідала йолку. 3 фото. 2 відео

Не хвилюйтеся! Люся Янукович жива і здорова. Також схоже, що її не хвилює доля сотень студентів та журналістів побитих Беркутом на #Євромайдан. Тож певно перша леді не засуджує політику Януковича і не хоче з ним розлучатися.

Дружина президента України Людмила Янукович 8 січня 2014 року відвідала йолку у центрі слов'янської культури, де привітала дітей з Різдвом. Про це у Фейсбуці редактора sprotiv.org Вадима Гладчука повідомив донецький журналіст Кирил Сазонов.

 

Фото з сайту ostro.org

 

Фото з сайту ostro.org

 

Раніше повідомлялося, що перша леді з Донецька начебто заступилася за #Євромайдан та вимагала розлучення: «останньою краплею для Людмили Янукович стало побиття журналістки Тетяни Чорновіл. Жінка приїхала у Київ і заявила Віктору Федоровичу, що засуджує його політику і хоче розлучитися», цитував «Інформатор» sprotiv.org.

 

 

Україна і світ про Людмилу Янукович дізналися у 2004 році після її феєрічного виступу на підтримку чоловіка. Вона цілком серйозно зі сцени розповіла байку про наколоті апельсини і американські валянки  для учасників Помаранчевої Революції.

 

 

 

А нещодавно з фрази Люсі Янукович «Батя, я стараюсь» українці дізналися нові подробиці складних психологічних взаємовідносин у родині українського диктатора, який під час народних протестів з вимогами його відставки з захопленням слухає пісню «Не спеши ты нас хоронить».

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-01-2014 17:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Соня Шишкина

    Ви, пане, поперед батька в пекло не бігли б. А то дуже швидко змінюєте свої публікації! І взагалі, мені Вас шкода! Мабуть Вас не мати виховували, що Ви таким чином дозволяєте висловлюватися про літню жінку, яка нікому у житті нічого поганого не зробила! Крім того, дуже багато людям добра робить. А вам — сором! Це я Вам навіть не як прихильниця будь-кого кажу, а як жінка!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100