20.04.2024 11:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У міліції натякають, що тепер стрілятимуть по протестувальникам з #Євромайдан? Відео

 

Працівники міліції, які охороняли засуджених у тероризмі осіб, мали законні підстави для застосування зброї, коли правопорушники намагалися захопити спецавтомобіль конвою.

Про це, коментуючи події в ніч на 11 січня під Києво-Святошинським судом та Святошинським райвідділком міліції заявив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління МВС у Києві Валерій Мазан, повідомляє прес-служба МВС.

За словами Мазана, частина «радикально налаштованих активістів»під час зачитування вироку суду плеснули судді в обличчя невідомою речовиною. При цьому частина пікетувальників заблокувала виїзди з внутрішнього двору суду та прилеглі до приміщення вулиці, аби не пропустити службовий автомобіль конвою.

«Під час спроби автомобіля конвойної служби із засудженими виїхати за територію суду мітингувальники почали кидати в бік приміщення суду та в автомобіль пляшки з водою, палиці та каміння, блокуючи при цьому рух авто», — додав Мазан.

Кидаючи камінням у бік правоохоронців, невідомі розбили скло автомобіля полку конвойної служби міліції, зазначив він.

«В результаті неправомірних дій активістів було пошкоджено фасад будівлі суду, розтрощені вікна, проте міліціонери діяли стримано, аби не допустити спричинення шкоди громадянам», — заявив Мазан.

«Я акцентую, що працівники конвойної служби були озброєні і мали повне право застосовувати вогнепальну зброю в цей період, оскільки була спроба захвату автомобіля», — підкреслив він.

Мазан додав, що працівники «Беркута» утворили живий «коридор» для того, аби конвойний спецавтомобіль зміг виїхати з території суду.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-01-2014 18:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100