25.04.2024 21:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У активіста #Євромайдан Сергія Коби арештовано автомобіль. 3 фото. Колаж. Відео

 

 

 

 

Активісту і співорганізатору Автомайдану Сергію Кобі заарештували все майно.

Про це активіст розповів журналістам.

13 січня 2013 року вранці вийшовши до свого автомобіля Сергій Коба дізнався про те, що все його майно заарештовано.

Спецпідрозділ «Кобра», який очікував активіста біля його автомобіля не дозволив сісти за кермо. Не вручивши жодних документів Кобу змусили їхати у виконавчу службу і дізнатися там всі подробиці самостійно.

«Вони сказали, що автомобіль хочуть забрати. Я відповів, що автомобіль віддавати не збираюся, поки все не з’ясую, закрив авто, опустив його і пішов. Авто у мене опускається повністю на асфальт. Тому вони просто не змогли б його ніяк евакуювати без пошкоджень», — пояснив Коба. За його словами, міліції так і не вдалося евакуювати його автомобіль.

Нещодавно активіст Автомайдану Дмитро Булатов заявив, що Державтоінспекція має список водіїв, що їздили до президентської резиденції Межигір'я. Нині їх під різними приводами намагаються позбавити водійських прав. За словами Булатова, у списку ДАІ понад 900 прізвищ.

 

Тим часом у групі на Фейсбуці під назвою Automaidan активісти з #Євромайдан пропонують водіям розпочати всеукраїнський флешмоб: «Затроль ДАЇшника!», повідомляє sprotiv.org

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-01-2014 19:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100