29.03.2024 07:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Грушевського догорають автобуси. Міліція затримала два десятки захистників демократії. Спротив триває. 2 фото. 2 відео

 

Поки лояльні Януковичу спецпідрозділи міліції перезаряджали свої патрони журналісту Володимиру Тищенко вдалося наблизитися до них та відзняти поле бою, яке було усіяне камінням та гільзами, повідомляє sprotiv.org.

 

 

Вулиця Грушевського перетворилася на справжню ковзанку, оскільки протягом всієї ночі і зараз її поливають водою. Склалося таке враження, що пожежники забули вимкнути воду після того як загасили палаючу спецтехніку і автобуси Беркута.

 

 

Протестувальники на вул. Грушевського в центрі Києва заготовляють биту тротуарну плитку і облаштовують тили на випадок атаки їх позицій бійцями спецпідрозділу «Беркут».

Зараз активного протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями немає.

Час від часу групи протестувальників під прикриттям щитів вибігають вперед, закидають міліцію камінням і «коктейлями Молотова» і повертаються назад.

У свою чергу, міліція відповідає їм світлошумовими гранатами і стріляниною гумовими кулями.

 

 

Правоохоронці затримали понад 20 людей під час зіткнень в центрі Києва.

«Співробітники міліції затримали понад 20 осіб, їх доставили до райуправління. З'ясовуються їхні особи, а також їхній ступінь участі в подіях», — повідомили в прес-службі МВС України 20 січня 2014 року уранці.

Дев’ятьох осіб затримано в рамках розслідування кримінального провадження за статтею про масові заворушення.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-01-2014 9:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100