20.04.2024 01:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому не можна залишати вулицю #Грушевського?

Наша теперішня влада — це є насильство над людиною, це є рабський труд, це є сваволя політичної кліки, це є новітнє кріпацтво, це є терор фізичний і духовний, це є злидні, це є голод, і фактично війна.

За період правління партії регіонів і її очільника більшість громадян нічого не дістали, крім зубожіння і банкрутств, тюрем, крові і сліз. І ми нічого не дістанемо, доки існує створена Януковичем система.

Іти зараз з вулиці Грушевського, не примусивший його піти у відставку — буде величезною історичною помилкою.

Режим сьогодні як ніколи слабкий. Нелегітимний президент розпродав Україну по шматкам: частину — Кремлю, частину — Китаю, частину — ще США, залишивши нам і нашим дітям величезні борги по кредитам.

«Ця влада — це влада людожерів», так сказав в"язень Банкової — адвокат Вітя Смалій. Вони ні перед чим не зупиняться. ПР зараз веде переговори з «опозицією», намагається тягти час.

Дивився пресуху трьох гусів, і побачив, що в їх вимогах вже зник пункт про відставку нелегітимного Януковича і про перевибори парламента. Вони ось-ось розділять портфелі, і все буде гаразд (принаймні вони так вважають).

Що буде, якщо ми виконаємо вимогу Януковича і «опозиції» і підемо по домівках?

Режим матиме картбланш для нарощування м"язів, це раз. По-друге, всі хто проявив свою нелюбов до режиму і відкрито виступив чи навіть непрямо підтримав антиурядові демонстарції — будуть репресовані. В них як мінімум відберуть роботу, а в багатьох і свободу — адже судів як не було, так їх і не буде надалі.

І при Януковичі судів: незалежних, об"єктивних, справедливих — не буде.

Йому не потрібні судді, які виноситимуть рішення проти влади. Він хоче особисто контролювати все.

Він повністю контролює як процес набору і призначення суддів, так і процес їхнього звільнення. Створена вертикаль, керована в ручному режимі. Саме тому зараз процвітає телефонне право, саме тому жоден громадянин не може добитися правди в судах, і захистити свої права, якщо з одного боку він\вона — прості громадяни, а з іншого — влада людожерів.

І така ситуація триватиме як мінімум до 2020 року, тому що за цих обставин Янукович (залишившись при владі і грошах), виграє, фальсифікуваши вибори.

Оскаржувати фальсифікації не буде куди. Адже судів нема! Янукович і його сини хочуть правити довічно.

Може навіть бажає бути монархом, передати владу у спадок Януковичу молодшому. Кажуть, він уже облаштував собі кабінет на Банковій, на 4-ому поверсі АП.

Україні потрібне повне перезавантаження.

Їй потрібен новий Президент, який не буде красти вагонами, і продавати країну за копійки Китаю, і вивозити бабло зарубіж.

Україні потрібні перевибори до ВР, їй потрібен новий парламент. Ій потрібні нові прокурори, нові судді, нова міліція. Сам Янукович з «регіонами» ніколи не підуть у відставку. Владу вони просто так — не віддадуть.

 

P.S. Тому нам залишається лиш одне — боротися далі! Боротися (по можливості) ненасильницькими методами, подвоївши зусилля, аби ця людоненависницька влада спакувала валізи і втекла на Марс. Іншого — не дано.

 

Олег Веремеєнко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-02-2014 11:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100