28.03.2024 12:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На східних кордонах #Ukraine велике скупчення російських військ та бронетехніки. Офіційні данні

За повідомленням офіційних джерел – Міністерства закордонних справ та Державної прикордонної служби – на кордоні з Росією в Харківській, Донецькій  та Луганській області спостерігається масове скупчення військової техніки. Інформацію підтверджують також місцеві мешканці.

«Прикордонна служба повідомляє, що на кордоні з Донецькою, Харківською, Луганською областями з боку російського кордону спостерігається велике скупчення військової техніки», — зазначив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Зокрема, навпроти ділянки Донецького прикордонного загону  піднято за тривогою відділ прикордонної служби ФСБ РФ «Весело- Вознесеновка»;  у  пункті пропуску «Весело- Вознесеновка – Новоазовськ» на в'їзд в Україну припинено рух автотранспорту російської реєстрації.

Навпроти ділянки Луганського прикордонного загону : в районі стику Луганської та Донецької областей в 2 км від державного кордону спостерігається скупчення військової техніки;  в напрямку Міллерово — Дяково в 3-4 км від державного кордону спостерігається скупчення військової техніки.

Навпроти ділянки Харківського прикордонного загону : на стику відділів «Плетенівка» -«Жовтневе» на напрямку Бочкове — Ленінське на відстані 1,5 — 2 км углиб Росії від кордону знаходиться 5 БТР, 2 автомобіля Урал і польова кухня; на залізничну станцію Лісники Воронезької обл. РФ прибуло 9 ешелонів військової техніки (БТР, БМП).

Раніше на кордоні з Росією було посилено прикордонний контроль. Усі автотранспортні засоби, які в’їжджають в Україну, піддаються поглибленому огляду. До нього залучаються службові собаки та необхідні технічні засоби контролю.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-03-2014 5:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100