17.04.2024 01:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Турчинівському гауляйтеру Володимиру Бондаренку вже заважають барикади #Євромайдан

Деякі барикади в центральній частині столиці треба прибрати.

Про це заявив новопризначений голова Київської міської держадміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко.

«Передусім треба привести Київ бодай до настання нинішніх весняних днів в елементарний порядок. Деякі барикади явно сьогодні не потрібні, їх треба прибрати, і з цим згодні і революціонери, і тим паче — водії», — наголосив Бондаренко.

Він також вважає, що для звільнення будівлі мерії на Хрещатику від учасників протесту доведеться докласти «певних зусиль», а на сам ремонт приміщень знадобиться близько двох місяців.

«Сьогодні там немає для цього жодного робочого кабінету. В кабінетах, де колись сиділи керівники КМДА, сьогодні перебувають інші люди», — сказав голова КМДА.

Крім того, Бондаренко відзначив, що особи, які зараза перебувають на Хрещатику, 36 не одна команда, з якою можна домовитись, і звинуватив декого з них у матеріальних претензіях.

«Дехто вже висловлював „радикальні“ вимоги, на кшталт надання квартири за звільнення кабінету тощо. Але це таке діло, ми розберемося поступово», — констатував він.

За словами очільника КМДА, звільняти кабінети й робити в них ремонти доведеться паралельно.

«Все розмальовано, розписано, розбито, я вже не кажу про знищену техніку тощо. Це робили люди, які зовсім не причетні до тих подій, коли обстоювалася незалежність», — повідомив Бондаренко.

Він також вважає, що у Києві діють мародери, «які крутяться там десь паралельно і видають себе за тих, хто зробив цю революцію».

У планах новопризначеного голови КМДА також – закласти алею героїв або меморіальний комплекс на честь героїв Майдану.

Як відомо, 7 березня в. о. президента України Олександр Турчинов призначив головою Київської міської державної адміністрації депутата від «Батьківщини» Володимира Бондаренка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-03-2014 17:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100