28.03.2024 10:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенковець Володимир Бондаренко набрехав журналістам про укомплектованість батальйону оборони Києва

 

 

Інформація голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка про те, що батальйон територіальної оборони Києва укомплектований усім необхідним, не відповідає дійсності. Про це повідомило джерело sprotiv.org, що володіє інформацією про справжній стан з забезпеченням батальйону, який 10 червня 2014 року вирушає в зону антитерористичної операції.

15 травня, за півтора тижні до виборів мера Києва, Бондаренко зробив заяву про створення батальйону оборони Києва. За словами виконуючого обов'язки київського міського голови і за сумісництвом кандидата в мери, згаданий підрозділ повинні були повністю укомплектувати всім необхідним.

10 червня, на прес-конференції Бондаренко повідомив, що батальйон територіальної оборони Києва сьогодні відбуде в зону проведення антитерористичної операції.

Він зазначив, що батальйон повністю забезпечений необхідним обмундируванням і засобами захисту. До його складу входить 430 рядових і 32 офіцера.

Однак джерела, які володіють інформацією про справжній стан забезпечення батальйону, спростовують слова турчинівського гауляйтера Києва.

«Солдати не будуть мати потреби ні в чому. Адже в їх юрисдикції — охорона стратегічно важливих об'єктів», — цитує Бондаренка джерело.

«Вибори пройшли. Бондаренко залишився за бортом вибору киян, але звичка використовувати різноманітні приводи для самореклами залишилася. І сьогодні хлопців відправили до Луганська — один з епіцентрів АТО», — зазначає джерело.

За його словами, на 420 військовослужбовців батальйону припадає лише 100 бронежилетів.

«Тільки 60 куплені на столичні гроші, а 40 — це допомога небайдужих киян, які, на жаль, дізналися про наявну проблему тільки минулого тижня», — повідомляє джерело, додавши, що в аптечці солдатів «елітного» Київського батальйону немає елементарних ліків, необхідних у зоні ведення відкритого військового конфлікту.

Як відомо, Бондаренко раніше заявив, що подав у відставку з посади голови КМДА та збирається балотуватися у народні депутати по одному з мажоритарних округів Києва.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-06-2014 21:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100