28.03.2024 17:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович відпочиває у Сочі з коханкою Полежай

 

Стало відомо, що Віктор Янукович зі своєю цивільною дружиною Любов'ю Полежай та її донькою відпочиває в Сочі.

Про це розповів колишній префект Північного адміністративного округу Москви Олег Мітволь, який дізнався про це від своїх друзів, що живуть по сусідству зі збіглим українським екс-президентом-втікачем в Підмосков'ї.

«Ймовірно, він зараз у Сочі на відпочинку і залишиться там надовго. У Підмосков'ї йому робити нічого, бо якоїсь обов'язкової прив'язки до місце зрозташування в нього немає. Його пасербиці, звичайно, потрібно ходити в школу, але вони, наскільки я знаю , вирішують це питання приватними вчителями», — повідомив Мітволь.

Також він розповів про те, що в Януковича в Підмосков'ї є два будинки — його власний в селищі Ландшафт, а також придбаний на ім'я наближеної людини – в Барвисі, в елітному селищі «Сади Майєндорф» . Сусідами Януковича є такі забезпечені люди, як тесть Романа Абрамовича Олександр Жуков, екс-чоловік Крістіни Орбакайте Руслан Байсаров, родина екс -президента «Роснєфті» Сергія Богданчикова .

Мітволь додав, що за чутками, свій новий маєток екс-президент України придбав за $ 52 млн. Крім того, екс- префект повідомив, що до Януковича в підмосковний маєток їздили окремі українські політики.

"Конкретних прізвищ я назвати не можу, але це були ті  кому цікаві передвиборні розклади. Правда, про те  щоб серед них був хтось з нинішніх кандидатів у президенти, я не чув» , — зазначив Мітволь.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-04-2014 12:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100