29.03.2024 15:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Слов'янську путінські бандити викрали американського журналіста Саймона Островського

Simon Ostrovsky (SimonOstrovsky) on Twitter

 

Ватажок бандугрупування рашистів зі Слов'янська В'ячеслав Пономарьов повідомив, що сепаратисти взяли в заручники американського журналіста Саймона Островського.

Про це Пономарьов заявив під час прес-конференції в Будинку культури Слов'янська, передає «Газета.Ru».

За його словами, у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю, він є співробітником американського видання Vice.

Зазначається, що прес-конференція була ненадовго перервана, Пономарьову зателефонували батьки журналіста, лідер сепаратистів Слов'янська запевнив, що з їхнім сином все добре.

«Його ніхто не викрадав, його ніхто не тримає в заручниках, він зараз у нас, в СБУ, готує матеріал, працює», — набрехав Пономарьов.

Саймон Островський автор фільму Russian Roulette: The Invasion of Ukraine (Dispatch Three)

 

 

 

Крім того, за повідомленням видання Преступности.net, яке посилається на джерела в ГУМВС України в Донецькій області, увечері 19 квітня сепаратисти викрали начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ підполковника Олега Прохорова.

Згідно з інформацією співрозмовника видання, близько 17:00 невідомі в масках, озброєні автоматичною зброєю, увірвалися в будинок до Прохорова і на очах у дружини та двох дітей викрали його і відвезли в невідомому напрямку.

«Прохоров чинив опір, проте кількісна перевага нападників не залишила йому жодних шансів», — зазначило видання.

Інформацію про зникнення міліціонера підтвердила начальник сектора зі зв'язків з громадськістю УМВС України на Донецькій залізниці Ольга Чорногор.

«Прохоров перебував на лікарняному. У другій половині дня 19 квітня він вийшов на вулицю і не повернувся. Зараз зв'язок з ним відсутній, про його місцезнаходження невідомо», — повідомила вона.

Зараз, за словами Чорногор, міліція проводить заходи щодо встановлення всіх обставин зникнення начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ.

Кримінальне провадження ще не відкрите.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-04-2014 22:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100