3.05.2024 02:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рятуй Україну! Турчинова геть! Всі на #Майдан

 

 

Шановні патріоти!

1) Турчинов не президент, він — в.о. Його заміною не обов'язково повинні бути перевибори. Замість нього може бути інший в.о. Такий, який буде організовувати АТО і повну мобілізацію країни, той хто буде патріотом, той хто не продався окупантам.

2) Це тільки здається — до виборів лише місяць. Але з Турчиновим виборів — ніколи не буде, бо не буде України, або вони з ЮВТ, їх зірвуть.

Місяць — це більше ніж забагато — від Луганська до Києва угруповання в 40 000 росийських військ дійде за 3 дні. І навіть, якщо раптом, Коломойскій затримає їх в Дніпрі — Південний Схід буде втрачен назавжди.

Починаються чудові теплі травневі свята. Намет в руки і усі на Київ, на Майдан! Де ще ви зможете чудово провести час, поспілкуватися з найцікавішими людьми, та відправити на батьківщину у Росію клятого Турчинова. Замість нього потрібен такий В.O. хто діятиме: Анатолій Гриценко, жидобандерівець Коломойський з Днепра чи Гладчук зі sprotiv.org в кінці-кінців.

Слава Україні!

P.S. Якщо раптом побачите, самооборону з автоматами на майдані, обережно — це так звана Мусорська Сотня, якою керує парубійький рейдер “Ведмідь”, хай йому грець.Члені “мусорської сотні” — не майданівці, а менти Асавелюка. Тож потрібно зібрати достатню кількість людей щоб вигнати ціх щурів сцяними ганчирками.

 

Інна Нефьодова

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-05-2014 10:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100