29.03.2024 17:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Комуніст Симоненко живе в Іспанії

 

 

 

У середовищі бізнес-проекту Петра Симоненка, який має назву Комуністичної партії України, не вщухає метушня з приводу останнього демаршу групи комуністів, які скандально залишили фракцію КПУ.

Подія трактується досить широко — від внутрішньопартійного перевороту нового покоління комуністів до «зради інтересів партії». Всіх непокоїть і пікантний натяк на якусь “шокуючу інформацію” про Симоненка, про яку говорив Олександр Голуб. Про що саме йшлося, він так і не розповів.

Але це зробив один із КПУ-шних бунтарів, народний депутат України Олександр Зубчевський. Він стверджує, що також був присутнім на зустрічі, в результаті якої група із 7 депутатів впала в антисимоненківський екстаз.

— Так, в цій зустрічі брав участь і я. – Розповів Зубчевський. – І якщо ще до неї були якісь сумніви, то після почутого вони розсіялися. На цій зустрічі нам не лише розповіли, а й документально показали його віллу в Іспанії, в тому числі і відеоматеріали, зняті українськими журналістами. Як виявилося, він там не відпочивав, він там живе разом з сім’єю! При цьому виходимо на трибуну і розповідаємо про Митний союз і згубності вступу до ЄС. Був би він лідером ліберальної партії чи будь-який інший – питань немає. Але він лідер Комуністичної партії. Зрозуміло, що лідер повинен жити добре і не жебрати, але всьому є межа.

Факти його олігархічної життя стали останньою краплею. Їх багато, озвучувати інше поки не будемо, бо розуміємо, що це відіб’ється на партії.

Зубчевський розповів і про суворі умови, в яких доводилось існувати молодим комуністам фракції КПУ.

— Більшість комуністів знає, що якщо ти маєш свою думку, то краще її залишити при собі, інакше «затопчуть» і зроблять з тебе, або дурня, або ворога. Така ж ситуація і у фракції. Нам, депутатам завжди говорили – можете вільно висловлюватися і відстоювати ті чи інші законопроекти. Однак без нашої участі рішення щодо голосування приймалося заздалегідь, а нам просто доводилася інформація, на яку кнопку натискати.

Депутат відкидає звинувачення “симоненківців” у зраді:

— Зрада – це коли ти говориш про високі матерії та ідеї соціальної справедливості, а в гаражі стоїть автомобіль «Астон Мартін» вартістю у чверть мільйона доларів і відпочиваєш у власній віллі на лазурному березі, в той час як в країні йде війна, а наші товариші піддаються смертельній небезпеці. Ось це лукавство найбільше і вражає. Зрада – це коли фракція, за влади Януковича, була перетворена на машину із заробляння грошей для однієї людини. До слова кажучи, адже Компартія сьогодні піддається нападкам найбільше саме через це. Подивіться навіть «регіоналів» не так «мочать» як нас, хоча вони і були партією влади. Зрада – це голосування по бюджету, підтримки уряду, законам про векселі, офшорних зонах т.д.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-07-2014 18:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100