29.03.2024 15:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нацгвардія купила «швидких» на 13 мільйонів у регіонала Дмитра Святаша

Військова частина 3078 ВВ МВС України 11 вересня уклало угоди з ПІІ «Автоінвестстрой-Брок» на закупівлю автомобілів невідкладної медичної допомоги на суму 13,35 мільйона гривень.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», передають «Наші гроші».

Замовлено 40 автівок на базі типу ГАЗ-32213 (2705).

З них 30 одиниць з колісною формулою 4×2, вони коштуватимуть по 314 тисяч гривень за одиницю.

Решта 10 автомобілів — з колісною формулою 4×4, такі обійдуться по 393 тисяч гривень за штуку. Тип швидких та наявність медичного обладнання в автівці не уточнюється.

Замовлення фірма «Автоінвестстрой-Брок» отримала без відкритих торгів, за переговорною процедурою з посиланням на нагальну необхідність в закупівлі для потреб Нацгвардії. Чому постачальником було обрано саме цю компанію в обґрунтуванні не уточнено.

«Автоінвестстрой-Брок» входить в групу АІС народного депутата від партії регіонів Дмитра Святаша, офіційно власність заведена на кіпрську «Радолін Трейдінг Лімітед».

Компанія «Автоінвестстрой-Брок» відома насамперед тим, що останні кілька років регулярно розігрувала тендери на постачання автомобілів різним бюджетним установами з ТОВ «Глобал Автогруп» — ще однією фірмою з групи Святаша. Загалом за півтора роки вони розіграли понад 50 тендерів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-09-2014 11:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100