26.04.2024 20:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Люстрація? Яценюк віддав Держагенство з відновлення Донбасу регіоналу Андрію Ніколаєнко. Фото

 

Зараз Андрій Ніколаєнко обіймає посаду першого заступника голови Донецької ОДА.

Главою Державного агентства України з питань відновлення Донбасу призначений Андрій Ніколаєнко. Про це йдеться у відповідному розпорядження Кабінету міністрів №874-р.

Як повідомляється на сайті Кабміну, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк підписав його у вівторок, 23 вересня 2014 року.

Андрій Ніколаєнко народився у Фастові Київської області. У 33 роки став наймолодшим губернатором України — він очолив Кіровоградську ОДА. ЗМІ називали його протеже Сергія Ларіна, який до нього займав цю посаду. Саме після переїзду Ларіна в Київ (він був призначений заступником глави адміністрації президента при Януковичі — Сергія Льовочкіна. Зараз Ларін в першій десятці кандидатів у депутати на виборах 26 жовтня від партії «Опозиційний блок», де зібралося чимало колишніх регіоналів.

Сам Андрій Ніколаєнко після подій у лютому подав у відставку з посади губернатора Кіровоградщини і вийшов з партії регіонів.

Зараз обіймає посаду першого заступника голови Донецької облдержадміністрації. Нагадаємо, 15 вересня стало відомо, що Кабмін створив Державне агентство України з питань відновлення Донбасу. У постанові не було зазначено, які саме повноваження і функції отримає це агентство.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-09-2014 19:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100