23.04.2024 14:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Петро Порошенко буде балотуватися за списком Бєса, Стрєлка чи Мотороли?

 

У засновника партії регіонів Порошенка величезний вибір. Він може йти за списками Бєса, Стрєлка, Мотороли, Лєшего. Достойний вибір «жити по-новому», а також «час єднатися».

Перелік політичних та, скоріш за все, вже не тільки, злочинів Порошенко є шокуючим.

В перші години першого «перемир’я» був збитий транспортний літак ІЛ-76, на якому загинули 49 десантників – цвіт української армії. За ті дні ганебного «перемир’я» були вбиті десятки військових та гвардійців, яким Порошенко та його банда заборонили захищати Батьківщину. За ті дні терористи зміцнили свою оборону, що призвело до ще тяжких наслідків.

Ерзац-президент Порошенко не зупинився. Він лише прискорив свої пекельні дії та вчинки проти Конституції, проти присяги та проти народу.

Політичне знищення Порошенка відбулося в Мінську. Ще до сих пір на руках Порошенка сліди крові після подання руки кремлівському монстру. Саме в ті дні розгорталася трагедія в Іловайську, яка стала жахливим наслідком «умиротворення». Після Мінську Порошенко підписав інші мінські мерзотні «меморандуми», які, немовби несли «мир». Було зрозуміло, що той «мир» — це війна. Що і трапилося.

Після того, так званий «президент» зганьбився на саміті НАТО, а потім у Вашингтоні.

Тисячі обстрілів України. Сотні вбитих. Україна втратила більше 30 відсотків території, які з кров’ю були відбиті у ворога. Ворог розширив контроль над українським кордоном на сотні кілометрів. Путінські конвої приїздять на українську територію, вже нікого і ні про що не питаючи. Порошенко заборонив українській авіації підійматися у повітря, щоб захищати Вітчизну та знищувати ворога. Порошенко забороняє використовувати важку артилерію, щоб вбивати окупантів. Порошенко зґвалтував парламент України, як це робив його наставник Янукович, примусивши ухвалити дикунські закони щодо Донбасу. Порошенко витягнув реліктовий політичний непотреб, на зразок смешків та горбуліних.

Цей жахливий список майже безкінечний. Хтось має неперевершену мрію, що Порошенко та його зграя, всі ті чалиї, ложкіни,клімкіни, жовкви, зупиняться? Ні, ця зграя не зупиниться, вони увійшли в пекельне коло, з якого виходу не існує.

2 листопада 2014 року може стати останнім цвяхом в труну режиму Порошенка. Банди ДНР та ЛНР, за прямого керівництва найближчого соратника Порошенка – Путіна, готують остаточне та найбільш жахливе політичне дійство – «вибори». Після тієї «легалізації» терористів «мирний план» так званого «президента» Порошенка завершиться. Як, майже однозначно, його президентство. Можливо, хоча б заради цього, те збіговисько під назвою «вибори» й треба проводити?

Але є ще один момент. А в якому списку до ще одного «збіговиська зграї ЛНР» буде балотуватися син Порошенка?

 

 

Олексій Коломієць, президент Центру європейських та трансатлантичних студій

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-10-2014 8:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100