19.04.2024 11:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

The Guardian оцінює шанси на виживання України як досить слабкі

 

Шанси України на виживання досить слабкі сьогодні, а майбутнє виглядає похмуро. Про це пише видання The Guardian.

Причиною таких похмурих прогнозів є позиція головного гравця у війні в Україні: «Цей гравець не Росія — країна, яка розв'язала війну в Україні. Цей гравець — Захід, або, якщо бути точніше, Європа. Кількість політичних груп, схильних підтримувати президента Росії Володимира Путіна в європейських країнах зростає, як серед правлячих партій, так і в опозиції».

Крім того, все більше європейських політиків і інтелектуалів виправдовують агресію Росії.

Вони починають з «безпечної» теми — Криму, про який майже забули не тільки в Європі, але і в самій Україні, — а потім висловлюють свою думку про те, що федералізація (читайте розпад) України буде хорошим рішенням.

Вони пишуть відкриті листи індивідуально або у групах на підтримку агресії Путіна, наслідуючи приклад голландського професора Сеса Хамелінка (який вибачився перед Путіним за брехню про Україну в засобах масової інформації) або понад 300 німецьких інтелектуалів.

«Україна і Європа будуть перебувати в небезпеці, поки будуть існувати «міжнародні диктатори». Будь-яка взаємодія з одним із диктаторів в надії впоратися з іншими призведе до ще більшої нестабільності, посилення репресій та інших війн у Європі», — вважає The Guardian.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-10-2014 17:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100