28.03.2024 12:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вощевський закликав братів Дубневичів припинити обдирати ''Укрзалізницю". Відео

Дубневич заробляє сотні мільйонів на Укрзалізниці

Віце-прем'єр з питань інфраструктури Валерій Вощевський закликає депутатів вплинути на свої підприємства, щоб вони припинили обдирати Укрзалізницю.

Про це він заявив під час години запитань до уряду у Верховній раді.

За його словами, основним завданням в 2015 році – це пережити зиму.

"У нас складна ситуація і в Укрзалізниці, і в Укравтодорі. Ресурсу, щоб сьогодні щось будувати немає, і скоріш за все, в 2015 році не буде. ", — зазначив він.

«Вихід з цієї ситуації, я впевнений, ми знайдемо спільно. Одна з проблем – це боргові зобов’язання — скоріш за все реструктуризація. Наступна проблема. Нам потрібні великі інфраструктурні проекти, як то велика кільцева дорога навколо Києва, інші проекти, які дадуть можливість сюди залучити величезний ресурс», — сказав він.

Водночас він звернувся до депутатів з вимогою припинити обдирати Укрзалізницю.

«В цьому залі, я прошу не ображатись, сидять люди, які впливають на десятки підприємств, які є постачальниками, а в деяких випадках монополістами  з постачання матеріальних ресурсів для Укрзалізниці і для Укравтодору. Вплиньте на ці підприємства. припиніть обдирати Укрзалізницю. Приведіть до нормального стану ціни, за якими ви постачаєте паливно-мастильні матеріали», — заявив він.

Вощевський також зазначив, що знає, які схеми працюють в цій сфері. «Вони будуть ліквідовані, щоб ніхто в цьому не сумнівався», — заявив він, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-12-2014 12:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100