18.04.2024 06:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Житипоновому. Яценюк доручив чітко спланувати віялові відключення

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк ставить профільними міністерствами та відомствами зменшити кількість віялових відключень в Україні до Нового року.

Про це він заявив після закритого засідання Кабміну 19 грудня 2014 року ввечері.

«До Нового року ми повинні, принаймні, зменшити кількість віялових відключень», — заявив Яценюк.

За його словами, відповідне доручення щодо вжиття заходів, спрямованих на зменшення віялових відключень в Україні, було дано персонально міністру енергетики та вугільної промисловості Володимиру Демчишин на п'ятничному засіданні уряду.

Крім цього, Міністерству енергетики та вугільної промисловості доручено чітко і своєчасно інформувати українців про те, де, коли і на скільки буде відключатися електроенергія.

Також міністерству і місцевим органам влади Кабміном доручено скоротити або припинити висвітлення вуличної реклами, будівель держустанов і самих вулиць.

Водночас Яценюк не доручив урядовцям шукати альтернативні джерела енергії. Та не повідомив, коли завершаться віялові відключення, які стали визиткою зрадницького некомпетентного уряду «кулявлоба», що задарма експортує електроенергію до російських окупантів у Крим.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, жителі Київщини готують протести через 8-годинних відключень світла.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-12-2014 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100