28.03.2024 16:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадника Яценюка чекає суд Лінча?

2016 року не буде зростання економіки як це обіцяє прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Про це в інтерв'ю «Газеті по-українськи» сказав економіст та політолог Тарас Загородній.

«Зростання можна досягти через нарощування експорту і внутрішнього попиту. Друге ми повністю вбиваємо, бо людям не буде за що купувати. Експорт також не зростатиме. Заводи в нас застарілі, інвестори не вкладатимуть кошти в непрозору економіку, де неможливо захистити власність. Тому наприкінці 2015 року знову підемо до Міжнародного валютного фонду просити кредити», — зауважив він.

За його словами, українці терпітимуть брак коштів, якщо держава боротиметься з корупцією, прокурори не крастимуть, міліція не вбиватиме людей.

«А якщо проблеми країни вирішуватимуть за рахунок громадян, то вже через чотири місяці матимемо соціальний вибух. Він не буде у вигляді Майдану. Десятки тисяч українців пройшли через АТО. Мільйони людей жертвували гроші на боротьбу з ворогом. Кілька тисяч загинули на фронті. Люди налаштовані дедалі радикальніше. Тому все може закінчитися судами Лінча. Прокуратура досі не порушила справи проти чиновників режиму Януковича, які зараз під санкціями Євросоюзу. Це означає, що санкції з них скоро знімуть. Якщо немає справ — значить вони не винні. Українці цього не подарують. Злість накопичуватиметься. Суспільство стало зрілішим за еліту, яка не розуміє, що під гаслами війни та Майдану не можна красти в таких розмірах», — зазначив Тарас Загородній.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-12-2014 9:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100