25.04.2024 11:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські комуністи опублікували інструкцію, як правильно вбивати українців. Подробиці

На сайті Комуністичної партії Російської Федерації з'явилася детальна інструкція про те, як правильно організувати підпільну діяльність в Україні, щоб знищити якомога українців і при цьому залишитися неушкодженим і не заарештованим.

Інструкція називається «До питання про підпілля» і починається розповіддю про вибух в Одесі.

«Маріуполь і Харків, Одеса і Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв і навіть Київ — багато великих українських міста як і раніше мають достатньо значиму прошарок людей, які незадоволені режимом і його зовнішньої і, особливо, внутрішньою політикою», — впевнені російські комуністи.

Для цього вони опублікували 26 порад для підпільної роботи диверсантів в Україні.

Ось одна із цитат інструкції:

«При малейшем нарушении плана – немедленно отходить. Никакого геройства. Лучше пусть банкомат „Бениного банка“ поработает еще сутки, а майдаун проживет еще неделю».

Також комуністи радять, як формувати диверсійні групи, як поводитися, щоб не провалитися, як вдягатися і т.д.

Комуністи називають українців «майдаунами» і пишуть про марші вишиванок, які треба зривати.

В Україні комуністи вже не при владі, але досі не заборонені.

Нагадаємо, КПУ не потрапила до нового складу Верховної Ради, не подолавши виборчий бар'єр, але цю партію досі так і не заборонили.

В Україні комуністична партія активно допомагала терористам на Донбасі.

У липні 2014 року в КПУ вибухнув скандал. Тоді народні депутати від фракції КПУ дізнавшись про фінансування партією терористів, вийшли із її складу і навіть намагалися відправити Петра Симоненка із посади голови партії.

У червні 2014 року луганські терористи написали листа лідерові КПРФ Геннадію Зюганову за гуманітарну допомогу і фінансову підтримку.

24 грудня 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд скасував постанову Окружного адмінсуду Києва про призупинення провадження у справі про заборону діяльності Комуністичної партії України і направив цю справу до суду першої інстанції для подальшого розгляду.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-01-2015 15:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Кипарис

    Это у них хорошо получается, начиная с 1905 года...

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100