19.04.2024 12:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

''Межигір'я'' Сергія Льовочкіна. Документи

Бальна зала, північна ротонда, південня ротонда, картинна галерея, бібліотека, караоке, дискотека, мала вітальня, велика вітальня, обідня тераса, тренажорна зала, масажна, косметологія, спа, йога, басейн, поле для міні-футболу...

Цей список – перелік приміщень та об'єктів у новому «Межигір'ї», яке заплановано звести для Сергія Льовочкіна. У країні криза, закриваються підприємства, банкрутують банки, бізнес затягує паски, але депресія дійшла не до всіх мешканців Конча-Заспи.

У Льовочкіних все окей – на відміну від решти оточення Януковича, які змушені освоюватися під Москвою, замовляти собі ізраїльські паспорти та витрачати сотні тисяч доларів на юристів для зняття санкцій.

Шеф у бігах, а Льовочкін з сестрою – депутати Верховної Ради. При чому Юлія Льовочкіна минулого тижня перетнула межу дозволеного на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи. Виступаючи в Страсбурзі на пленарному засіданні ПАРЄ, вона обрушилася з критикою на українську владу, жодним словом не згадавши про режим Путіна та його злочини на території України.

 

 

 

Зрозуміти обережність Льовочкіної можна – Путін через російський «Первый канал» є їхнім партнером в телевізійному холдінгу «Інтер», а хімічна імперія Фірташа-Льовочкіна збудована за гроші путінського гаманця Ротенберга. При чому частина дешевого газу, передбаченого для населення, благополучно іде на хімічні заводи, гарантуючи додаткову рентабельність олігархічному клану.

Частина грошей, зароблених Ротенбергом, Фірташем і Льовочкіним, і буде використано на побудову палацу останнього, для зведення якого Льовочкіни оформили в приватну власність цілий острів на київській Рубльовці – в комплексі «Золоті ворота» біля Конча-Заспи.

Про те, чому будувати на острові заборонено, я писав минулого року. Тепер же як депутат подав заяву про злочин до Генпрокуратури – заодно і перевіримо, наскільки клан зберіг вплив на правоохоронну систему України.

 

 

План забудови острову Льовочкіна:

 

 

 

 

 

Сергій Лещенко, народний депутат України, журналіст

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-02-2015 10:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Ludmila Lysenko

    Ну любе людина Батьківщину і партію не одну фінансує, нехай будує, може зупиниться зачистка мирного населення, а ми пострибали,

    тепер політаєм...!!! ну в космос не допригнем, а хоть через вогнище або через річку, якщо те і інше не заберуть...!!!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100