29.03.2024 15:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пам'ять героїв Небесної сотні вшанували у романі-трилері

З нагоди Дня вшанування пам’яті героїв Небесної сотні видавництво Юрія Шеляженка публікує у вільному доступі кривавий та відвертий роман-трилер «Сотня».

У романі йдеться про те, що через сто років історія повториться у вигляді фарсу. Революцію Гідності пам’ятатимуть лише як сюжет комп’ютерної гри. Що буде з учасниками цієї жорстокої та цинічної гри? Що буде з тими, хто відмовляється грати за новими правилами? Читача здивують і шокують можливі відповіді на ці питання.

Загадковий автор роману-трилеру «Сотня» під псевдонімом Миррим Худдух надіслав свій твір до видавництва наприкінці минулого року, в річницю Євромайдану. Роман настільки точно відображає актуальні суспільні настрої, що було прийнято рішення негайно випустити його в світ.

Зараз, коли друкований тираж розійшовся, книжку опубліковано у вільному доступі на сайті видавництва, щоб вшанувати таким чином героїв Небесної сотні.

Миррим Худдух. Сотня: роман-трилер – Київ: Видавець Юрій Шеляженко, 2014 – 100 с. – ISBN 978-617-7088-06-5

“Я нещасна людина, як і ви. Тому я заходжу на сайт гри «Сотня», присвяченої пам’яті подій минулого століття, і граюся з вами в революцію гідності. Я набираю логін та пароль, виходжу на майдан. Я стою в натовпі під сценою. Я слухаю, що балакають, співають, декламують наші ватажки на сцені, і тихо каженію…”

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-02-2015 18:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100