26.04.2024 11:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Парасюк вважає дострокові вибори вигідними країні

Коаліція може розвалитися на наступному резонансному голосуванні. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав позафракційний нардеп Володимир Парасюк.

«Коаліція нестабільна. На неї чекає ще якесь резонансне голосування, після якого вона розлетиться. Це може статися навіть, умовно кажучи, завтра. Бо в більшості кожен має особисте бачення та бажання», — наголосив він.

За словами політика, у разі розпаду коаліції парламент піде на дострокові вибори. «Вони вигідні країні. Люди тепер зроблять зовсім інший вибір. Склад парламенту оновиться. Фракцій в парламенті буде більше. Потім ще раз буде треба це зробити. Потрібно кристалізувати його до того часу, поки в ньому не буде 60 відсотків нормальних та адекватних людей», — зауважив Парасюк.

Головним завданням наступного парламенту він вважає зміну виконавчої влади. «Потрібно забрати з прем'єрства Яценюка, якого звинувачують у покриванні корупції. Він досі на посаді через договорняк з президентом. „Народний фронт“ не так мало набрав на минулих виборах, тому Порошенко змушений з ним рахуватися. Якби партія отримала сім відсотків, Яценюка б на чолі уряду не було б. Закони б не голосували „через коліно“. У нас вся вертикаль бездіяльна, тому треба її змінювати. Кабмін з парламентом взагалі треба розмежувати. В уряді мають бути аполітичні люди, щоб не лобіювали чиїсь інтереси. Не треба змішувати грішне з праведним», — зазначив нардеп.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-03-2015 20:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100