29.03.2024 12:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Комбат ОУН Коханівський: Бійці 93-ї бригади в Пісках діють нібито за наказом Муженка

На фото бійці батальйону ОУН. Натисніть, щоб збільшити

Бійці 93-ї бригади, яка намагається роззброїти батальйон «ОУН» в Пісках, діють нібито за наказом начальника Генштабу Віктора Муженка.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив комбат «ОУН» Микола Коханівський, повідомляє sprotiv.org.

«Зараз якоїсь конкретики немає. Переговори ведуться. Хлопці не хочуть виходити. За такий короткий термін, як нам дали, одна або дві години, це нереально залишити позиції зі зброєю, це оголити позиції», — зазначив Коханівський.

«Звичайно, ми не очікували таких різкий дій від ЗСУ, тому що попередні домовленості були зовсім іншими. Але говорять, що це прямий наказ Муженка. Тому зараз складна ситуація в Пісках», — заявив комбат.

«Ми ж, звичайно, не збираємося воювати з ВСУ, хоча з боку ЗСУ це досить грубо... Це розписана процедура, як ми входимо до складу 93-ї бригади, яка містила в собі не менше місяця. Зараз це просто: здавайте зброю і виходите. Але воювати зі своїми ми не збираємося, тому зараз йдуть переговори», — зазначив він.

Нагадаємо, 10 квітня 2015 года військовослужбовці Збройних сил України, бійці 93 бригади, намагаються роззброїти батальйон «ОУН», який дислокується в Пісках.

 

 

Як повідомлялося раніше, командир батальйону «ОУН» Микола Коханівський заявив, що добровольчий батальйон «ОУН» увійде до складу 93-ї бригади.

 

 

На фото комбат Коханівський та керівник сектору "Б", комбріг 93 ОМБР, генерал Розмазнін. Натисніть, щоб збільшити

 

1 квітня 2015 року минув тиждень, відведений добровольчим батальйонам, щоб скласти зброю і піти з зони АТО або перейти у підпорядкування Міноборони або МВС. До моменту закінчення строку, таких батальйонів залишалося два: «ОУН» і «Правий сектор».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-04-2015 14:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100