29.03.2024 00:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Вирішив просто заробити на людському горі», — Анастасія Приходько звинуватила Семена Семенченка у шахрайстві

Українська співачка Анастасія Приходько під час свого благодійного туру в США зібрала $50 тис допомоги для бійців АТО та родин переселенців. Водночас співачка розповіла про неприємний інцидент, який трапився на її концерті у Філадельфії, де народний депутат Семен Семенченко (Грішин Костянтин) без дозволу співачки збирав кошти для бійців АТО.

Про це Приходько написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«Я повернулася зі Сполучених Штатів Америки, де проходив мій сольний благодійний тур „Songs for peace“. Метою даного туру було збір фінансової допомоги для поранених у зоні АТО бійців, для їхніх родин, родин переселенців та родин бійців, що без вісті зникли. Хочу повідомити, що вдалося зібрати близько $50000. Сума чимала, тому маю надію, що вона хоч якось зможе допомогти всім хто потребує допомоги»,  — написала вона.

Водночас співачка згадала про неприємний інцидент, який був спровокований народним депутатом України, «комбатом» Семеном Семенченком.

«Перед моїм виступом у місті Філадельфія, він заявив, що я дозволила йому збирати кошти на АТО під час мого виступу. Коли з'ясувалося, що ніякого дозволу я не давала. він вирішив параллельно з моїм концертом провести у храмі неподалік молебен за загиблими, і висловити духовну підтримку матерям, що втратили своїх синів на Нашій Національно-Визвольній Війні. Люди на молебен прийшли, а він ні... Отак... Наш співвітчизник вирішив просто заробити на людському горі. Бог йому суддя», — зазначила вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2015 15:18 | Кількість переглядів 351 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100