19.04.2024 11:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фракція Яценюка «Народний фронт» стала лідером у «перегонах кнопкодавів» у Раді. Розслідування

Хочу привітати Арсенія Яценюка та його фракцію за те, що за останні два дні, зусиллями Тетяни Чорновол і Сергія Пашинського, їм вдалося обійти колишніх регіоналів з фракції «Відродження» та стати лідерами з КНОПКОДАВСТВА в постреволюційному парламенті!

Мастер-клас від зам голови фракції Сергія Пашинського:

 

 

Також, вітаю Арсенія Петровича з тим, що йому стабільно вдається забувати про всі свої обіцянки та все краще копіювати дії минулої влади.

Адже, обіцянки депутата-опозиціонера та прем'єр-міністра – різні речі...

«Кожен депутат повинен голосувати особисто» – так говорив опозиціонер Арсеній Яценюк в 2012 році. Тоді, Яценюк блокував парламентську трибуну з вимогою покарання депутатів, які дозволяють собі кнопкодавити, а також збирав та показував фото та видео факти кнопкодавства на трибуні ВР вимагаючи переголосування.

Та як кажуть: «місце сидіння визначає точку зору». Очевидно, Яценюк вже забув, як блокував трибуну, а деякі депутати-майданівці про те, за що виступали на Майдані. Але, люди точно не забудуть якою ціною прийшла до влади партія Яценюка і завжди можуть нагадати «Народному фронту» як закінчили ті, на кого вони зараз так прагнуть бути схожими...

Звертаюсь також до депутатів фракцій «Самопоміч», «Батьківщина» та ін., з боку яких не було зафіксовано «кнопкодавство» – зареєструйте та проголосуйте за законопроект, який передбачатиме суворе покарання в випадку неособистого голосування (аж до складання мандата).

Арсеній Яценюк же, має чудову можливість показати на депутатах власної фракції, яке покарання він мав на увазі в 2012 році. Хоча, він наврядчи цим скористається.

P.S.: І на останок, ще один приклад – «депутатських обіцянок»:

Ось, депутат Андрієвський спійманий на кнопкодавстві кілька місяців тому:

А це – фото з сайту цього ж депутата:

 

Кожен депутат повинен голосувати особисто і особисто нести відповідальність за свій голос, – Дмитро Андрієвський

 

 

Можливо депутатство викликає вибіркову втрату пам'яті?

P.P.S.: дякую громадському руху «Чесно» за моніторинг кнопкодавів.


Катерина Бутко, Національне бюро розслідувань України

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2015 10:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100