28.03.2024 14:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Вуличний» активіст Луценко – пасинок екс-глави Нацбанку Стельмаха. Подробиці

Народний депутат Ігор Луценко від партії «Батьківщина», котрий став відомий всій країні після його викрадення на Майдані, виявився прийомним сином колишнього голови Національного банку Володимира Стельмаха.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Минулого тижня Луценко опублікував в своєму Facebook декларації про доходи минулих років і вони викликали багато запитань до депутата. Зокрема щодо того, де на його рахунках взялись семизначні суми та де він взяв гроші на купівлю нерухомості.

«…Майже 2 млн грн – з продажу нерухомості. Одна продаж була в 2011, це земельна ділянка, друга – в 2012, квартира… До речі, операціями з нерухомістю я займаюся з 2003 року, перша ділянка купив за 4 тис. дол. Під Києвом…», – написав нардеп.

Крім того, Луценко розповів, підтвердив інформацію журналістів про те, що його прийомний батько – Володимир Стельмах.

«Правда, що ви позашлюбний син екс-голови Нацбанку Володимира Стельмаха? Кажуть, ваші гроші нажиті шляхом успішної співпраці з Дмитром Фірташем, яке вам допоміг налагодити Стельмах?,» – запитали журналісти.

«Я не позашлюбний, я прийомний син Володимира Семеновича. Якось внутрішньо впевнений – Володимир Семенович не знайомий з Фірташем. Апріорі ми співпрацювати не могли і замовні статті я не писав.

З приводу Стельмаха, не приховую – він багато допоміг мені в житті. Але я намагаюся жити на паритетних принципах, а не за його рахунок. Так, я позичав у нього гроші на квартиру в «Чайці», яку потім продав. І зараз йому винен за будинок в Криму,» – відповів Луценко.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2015 11:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100