25.04.2024 01:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Таємний лист Міноборони Порошенку про намір знищити добровольців на Донбасі виявився фейком, — Андрій Стемпіцький

«Правий сектор» на своєму сайті опублікував таємний лист Міноборони Порошенку про намір зачистити добровольців на Донбасі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Замість повноцінного наступу на позиції російських окупантів Міністерство оборони України запропонувало президенту України Петру Порошенку застосовувати атаки добровольчих батальйонів, зокрема ДУК ПС.

У МОУ сподіваються таким чином не лише завдати клопоту сепаратистам, а й дискредитувати добровольчий рух. У «Правому секторі» обурені такими намірами влади і звинувачують її у геноциді патріотів.

У Міноборони переконані, що «Правий сектор» негативно впливає на безпекову ситуацію в державі. Опублікований лист прокоментував командир ДУК Андрій Стемпіцький.

«Режим Порошенко-Яценюка-Авакова бажає знищити нас руками СБУ та Міністерства оборони. 10 грудня співробітниками СБУ був вбитий наш брат Олег Мужчиль «Лісник». З метою приховування свого злочину СБУ у ЗМІ розповсюдило інформацію про те, що «Лісник» був російським диверсантом, ватником. Для масового знищення наших братів, міністерством оборони розроблений план щодо відправки добровольчих батальйонів на Схід України з метою їх повного знищення російсько-террористичними військами т.з. ДНР і ЛНР», — йдеться у повідомленні.

За словами Стемпіцького, документ передали «патріоти з рядів МО».

Пізніше у фейсбуці Андрій Стемпіцький написав, що сайт НВП ПС був взломаний. Відповідно таємний лист Міноборони Порошенку про намір знищити добровольців на Донбасі виявився фейком.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-12-2015 12:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100