19.03.2024 05:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ви, підераси, думаєте, що вічно зможете прикриватися фразами «це на руку москві», — Андрій Стемпіцький з Тризуба імені Степана Бандери

Головний командир «ВО Тризуб імені Степана Бандери» Андрій Стемпіцький звинуватив президента, Кабмін і Верховну Раду в подіях під ВР, назвавши дії української влади «провокацією».

Про це повідомляє sprotiv.org з посиланням на пост Стемпицького в соціальній мережі Facebook.

«Сьогоднішні події під ВР називають провокацією. Так — це провокація! Провокація, яку влаштовує так звана „влада“ проти свого народу. Протягом року президент, уряд та ВР провокують людей саме на такі дії. Я думаю, що дуже скоро українці не встоять і піддадуться на ці провокації. І місця мало буде всім. І європа зі своїми „цінностями“ не допоможе... А путін введе війська (черговий раз).
Ви, підераси, думаєте, що вічно зможете прикриватися фразами „це на руку москві“, „не розкачуйте човен“, „не робіть картинки для москви“ і т.д.? Та картинка буде така, що світ здригнеться. Головне, щоб не закінчилось, як завжди. І жертви, щоб не були марні. Хоча б на цей раз»- написав Стемпіцький.

Нагадаємо, 31 серпня 2015 року народні депутати 265 голосами в першому читанні прийняли зміни до Конституції про особливий статус окупованого Донбасу.

Проти законопроекту одноголосно проголосували Радикальна партія і «Батьківщина». Не підтримали документ також більшість депутатів від «Самопомочі», 5 членів БПП, 1 — від «Народного фронту», а також «свободівці» і група УКРОП. «Опозиційний блок» голосував одноголосно «за».

Під будівлею парламенту проходив мітинг противників ухвалення змін до Конституції. Між правоохоронцями та мітингувальниками відбулися сутички. Мітингувальники застосували димові шашки, газові балончики, а також кинули гранату.

У зіткненнях під Верховною Радою України постраждали близько 100 правоохоронців.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-09-2015 9:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100