25.04.2024 08:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юрій Луценко відповідальний за зняття арешту з українських маєтків регіонала Злочевського

«Зняття арешту з українських маєтків Злочевського — відповідальність народних депутатів: Юрій Луценко, Сергій Власенко, Лена Сотник, Андрій Кожем’якін. Коли вони змінювали на протележний суть законопроекту Павло Петренко, ми попереджали, що це закіничить в тому числі зняттям арешту з майна екс-посадовців.

Завдання депутатів (впершу чергу, вказаних вище) — максимально швидко виправити цю помилку. Не лише тому, що арешт (в Україні) знімуть і з майна інших екс-посадовців Януковича і Ко. Застосувати змінену процедуру до майна корупціонерів сьогоднішніх — майже не можливо.

Нагадаю, що превести до відповідності процедури арешту і спец.конфіскації — безумовне зобов’язання (для отримання безвізового режиму), вз’яте на себе Порошенком і Яценюком. Тож подати відповідний проект у ВРУ мав би хтось з них, а ще краще — разом: КМУ затверджує проект, який потім Президент подає у ВРУ (визначивши першочерговим).

Пареліченим вище нардепам. Не сприймайте цей пост як публічне домахування. Воно було би зовсім іншим: з відео ваших далеко не парламентських цитат (крім Сотник) в наш бік і вимогою публічного вибачення. І робили б ми це не в ФБ, а на телебаченні. Цей пост — вимога максимально швидко виправити ВАШУ помилку», — пише на своїй сторінці вFacebook голова управління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-02-2016 21:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100