28.03.2024 11:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Луценко завалив роботу генпрокуратури за 100 днів

Lucenko-rigi1

 

За майже 100 днів перебування на посаді очільника Генеральної прокуратури, Юрій Луценко не передав до суду жодного кримінального провадження, попри те, що обіцяв зробити зворотнє.

На думку колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська, Луценко вивчив справу Януковича, однак він не лише не позвільняв тих, хто фактично доклався до того, щоб її «злили», але й взяв у заступники людину, яка несе пряму відповідальність за такий стан речей. Про це повідомляє sprotiv.org.

«У мене виникає закономірне запитання: чим два роки займалися слідчі під керівництвом заступника генпрокурора Столярчука, якщо немає жодного кримінального провадження з перспективою, коли можна направити до суду? Тобто, з одного боку, я розумію генпрокурора Луценка – він це питання дослідив. З іншого боку, я не розумію, чому заступник генпрокурора Столярчук до цього часу на посаді в такому випадку?», — повідомив Касько.

На думку Каська, перші 100 днів роботи Луценка лише підтвердили той факт, що ніхто не буде займатися розслідуванням справи екс-президента-втікача Віктора Януковича.

«Вже скоро проходить тих 100 днів, які Юрій Луценко дав слідству, і жодна з цих кримінальних проваджень до суду не направлена. Я не зовсім розумію логіки таких подій. Якщо слідство було завалено, зі слів генпрокурора, то чому ті люди, які його завалили, до цього часу його проводять?», — наголосив Касько для Радіо Свобода.

Нагадаємо, раніше Касько повідомив, що справу «діамантових прокурорів» затягують і розслідування інших їхніх злочинів "лежить в ГПУ «мертвим вантажем».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-07-2016 22:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100