19.04.2024 22:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Раду захопили поліцаї, що стріляли в нардепа Парасюка та його помічницю. Сироїд закрила засідання. Фото

rada-policai1

Верховна Рада в середу не змогла провести засідання, повідомляє sprotiv.org.

Нардеп Юрій Береза ​​з трибуни звернувся до головуючої Оксані Сироід з проханням пустити в зал поліцейських, які напередодні відкрили вогонь з автоматів по Володимиру Парасюку та його помічниці на блокпосту в Слов'янську.

"Я хочу запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє собі вести по відношенню до правоохоронців. Там все люди, які пройшли війну, всі поранені. Тому я прошу, пані голова, пустити в зал і надати право на виступ бійцям Національної гвардії і представникам Національної поліції ", — заявив Береза.

Після цього в зал Антон Геращенко незаконно завів людей у ​​формі, а Сироїд, ще не дала на це дозвіл, оголосила ранкове засідання закритим.

Нагадаємо, що згідно з регламентом Верховної Ради, під час пленарного засідання в залі засідань не можуть перебувати особи, які не є народними депутатами, за винятком особи, яка супроводжує народного депутата-інваліда, та працівників апарату Верховної Ради, що виконують функцію з обслуговування пленарних засідань.

Особи, запрошені на пленарне засідання Верховної Ради, можуть перебувати лише на відведених для них в установленому порядку місцях.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-03-2017 11:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100