19.04.2024 13:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Кубів виписав заступникам премії по 100 тисяч гривень. Подробиці

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів підтвердив «Українській правді», що преміював своїх заступників Максима Нефьодова та Юрія Бровченка на близько 100 тис. гривень за понаднормову працю.

Про це йдеться у статті «Української правди» Ударники праці. Високопосадовці виписують премії до 100 тисяч, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

З бази даних електронних декларацій відомо, що наприкінці 2016-го два заступники міністра економрозвитку внесли суттєві зміни до своїх електронних декларацій.

Максим Нефьодов 28 грудня вказав 111.859 гривень зарплати за основним місцем роботи.

Юрій Бровченко 17 грудня вказав 111.274 гривень, а 31 грудня – 105.371 гривень.

Ці виплати були не зарплатою, а саме премією. Степан Кубів підтвердив УП, що його заступники були премійовані на суми порядку 100 тисяч гривень. Але причини назвав інші.

«Є положення і принципи. Інтенсивність роботи, яку робили не тільки вони, а й інші, а це і вихідні дні, коли ми працювали, ті виїзди в неробочі дні щодо оцінки підприємств. Ви ж знаєте, яка була ситуація в державних підприємствах. І один, і другий веде ці підприємства. Це зв'язано згідно чіткої норми», — прокоментував Кубів.

Розміри премій міністр не вважає завеликими. Пояснює все понаднормовою працею.

«Коли люди працюють у суботу і неділю, ми проводимо засідання і о 8-й, і о 9-й вечора, то це заслужено», — зазначив Кубів.

Найбільші премії з усіх державних органів у 2016 році отримали голова Генпрокуратури Юрій Луценко та його заступники.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-05-2017 11:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100