19.03.2024 06:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіст Філімоненко про напад Шабуніна: «Такого собі не дозволяли навіть такі політики, як Єфремов, Тихонов чи Королевська». Відео

Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін, заявивши, що вдарив Всеволода Філімоненка за образу своєї співробітниці Олександри Устинової, тим самим підтвердив, що зробив це через професійну діяльність Філімоненка.

Про це у коментарі колегам сказав сам Філімоненко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Шабунін сказав, що вдарив мене за Устинову. Таким чином він підтвердив, що напав на мене за моє розслідування щодо Устинової, тобто за мою професійну діяльність, оскільки з Устиновою я спілкувався в рамках журналістського розслідування (авт. — відеоролик Філімоненка про Устинову)», — розповів він.

Також відеоблогер, який більшу частину свого життя прожив у Луганську, заявив, що поведінку, яку дозволив собі Шабунін, ніколи не дозволяли собі навіть екс-»регіонали" з Луганщини Олександр Єфремов, Наталія Королевська, Віктор Тихонов, чи їхні охоронці.

«Навіть найстрашніші політики — такі, як Єфремов, Тихонов, Королевська, чи їхня охорона ніколи в житті не дозволяли собі вести себе так (як Шабунін, — ред.) при камерах журналістів», — зазначив він.

«При камерах таке може собі дозволити людина, яка повністю втратила орієнтацію в просторі, або яка усвідомлює свою безкарність, маючи „дах“ в органах чи службах. А якщо він не психічно хворий і немає ніякого „даху“, значить він злочинець, який свідомо пішов на злочин і понесе за це відповідальність», — додав Філімоненко.

7 червня 2017 року між Шабуніним та Філімоненком стався конфлікт. Після інциденту Філімоненко повідомив у соціальній мережі, що Шабунін вдарив його за запитання «Чому не воюєш в АТО?». Через деякий час Шабунін написав у Фейсбуці: «Він (Філімоненко, — ред.) отримав сьогодні по морді від мене за те, що образив мою колегу Устинову».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-06-2017 15:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100